Huurrecht

Helder en concreet advies

Bij het aangaan van huurovereenkomsten en het opstellen van contracten kan je wel advies of wat hulp gebruiken. Ook bij problemen als huurprijsverhoging, renovatie, overlast, huurachterstanden en ontruiming is hulp gewenst. Of bij vragen over airbnb, bestemmingswijziging of opzegging van een woon- of bedrijfsruimte.

Damen Juridisch Advies kan jou hierbij helpen met helder en concreet advies. Denk bijvoorbeeld aan advies over onderwerpen, die bij zowel woonruimte als bij winkelruimte en kantoorruimte spelen:

Soms ontstaat een geschil of een conflict. Dat is niet te voorkomen. Als je bijvoorbeeld een ingebrekestelling of een aansprakelijkstelling ontvangen hebt (of wilt verzenden), heb je vaak behoefte aan advies en hulp. Damen Juridisch Advies helpt jou in dat geval. Met het doel om het conflict of het geschil op te lossen. Zodat jij een (langlopende) procedure bij de Rechtbank en hoge kosten kan voorkomen.

Mocht het niet lukken om dat geschil op te lossen, dan staat Damen Juridisch Advies jou ook in rechte bij. Damen voert procedures bij de Rechtbank en vertegenwoordigt daar jouw belangen. Scherp, helder en op resultaatgericht.

Voor wie?

Voor particuliere of bedrijfsmatige verhuurders en huurders natuurlijk, maar ook voor woningcorporaties en instellingen, gemeenten en beleggers.

Juridisch advies nodig?

Profiteer van onze jarenlange ervaring in het vastgoedrecht, waaronder bouwrecht, koop/ verkoop vastgoed, huurrecht, appartementsrechten en burenrecht.