Koop/ verkoop vastgoed

Voor jou geen dagelijkse praktijk. Voor ons wel!

Het kopen of verkopen van vastgoed (woningen, appartementen, bedrijfsruimten en dergelijke) doe je niet elke dag. Er spelen vaak grote belangen. In financiële zin, maar ook in termen van kansen en risico’s. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijk beperkende regels van het bestemmingsplan, maar ook aan garanties, verontreiniging, ontbindende voorwaarden, aansprakelijkheid en vrijwaringen. Dat wil je natuurlijk goed regelen. Een goede koopovereenkomst is dan gewenst om afspraken goed vast te leggen en problemen te voorkomen. Damen Juridisch Advies stelt deze koopovereenkomsten voor jou op zodat alles op de juiste wijze geregeld is. Of hij controleert deze contracten voor jou en geeft jou heldere uitleg over de gevolgen die voor jou van belang zijn zodat jij altijd op de hoogte bent en de beste keuze kan maken. Hij geeft jou tips en helpt jou om te komen tot het beste contract, waarmee jij verder kan.

Wat kan Damen Juridisch Advies voor jou doen?

Soms ontstaat dan toch een geschil of een conflict. Niet alles is te voorkomen. Er volgt bijvoorbeeld een ingebrekestelling, een aansprakelijkstelling of een beroep op garantie of vrijwaring. Wat kan je dan doen? Damen Juridisch Advies helpt jou om dat conflict onderling op te lossen. Om een (langlopende) procedure bij de Rechtbank en hoge kosten te voorkomen.

Mocht het niet lukken om dat geschil op te lossen, dan staat Damen Juridisch Advies jou ook in rechte bij. Damen voert procedures bij de Rechtbank en vertegenwoordigt daar jouw belangen. Scherp, helder en op resultaat gericht.

Juridisch advies nodig?

Profiteer van onze jarenlange ervaring in het vastgoedrecht, waaronder bouwrecht, koop/ verkoop vastgoed, huurrecht, appartementsrechten en burenrecht.